Välkommen till Strövtåg Fjällfestival 2018!

18-19 augusti i Ottsjö

DAGSCHEMA  Boka din workshop här!

Om festivalen

Strövtåg Fjällfestival är en gratisfestival. Workshops, morgonyoga och föreläsningar är helt gratis! Boende och mat fixar ni själva, vi rekommenderar att ni bor på Ottsjö Fjällhotell, läs mer nedan.

Vi vill dela vår glädje och inspirera andra människor att komma ut på fjället- på ett roligt och säkert sätt! Träffa nya turkompisar, prova nya aktiviteter, byt och sälj dina gamla kläder på friluftsloppis och ha en rolig helg på fjället. Lär dig mer om karta/kompass, vada säkert, utematlagning och ätbara växter, häng med på topptur, följ med på fjälljogg, fototurer och blomvandring  är några av våra gratis workshops. Våra föreläsare kommer bjuda på inspiration om fjällväder, äventyr, vandring genom hela svenska fjällkedjan, möt en fjällräddare och projektet Felles Fjällräv som försöker rädda den utrotningshotade Fjällräven. Börja dagen med rofylld morgonyoga. Välj själv om du vill vara med hela helgen eller bara enstaka aktiviteter.

Varje workshop har 10 platser. Föranmälan krävs- först till kvarn! Boka redan nu. Bokningen är bindande. 

Varje föreläsning rymmer max 40 platser. 

Våra ledare ställer upp gratis och du deltar på egen risk. Försäkring ingår ofta i din hemförsäkering- kolla med ditt försäkringsbolag för att vara säker. 

 

Boende och resa

Till festivalen tar man sig lättast med tåg, boka tågplus hela vägen fram. Ett smidigt alternativ är också bil.

Ottsjö Fjällhotell erbjuder hotellrum, helpension, självhushåll och ställplatser för husbilar. Vill du tälta löser vi det också. 

Boka ditt eget boende samt om du vill ha helpension. Ange Fjällfestival så får du rabatt på ditt boende!

Ottsjö Fjällhotell har gjort valet att inte servera alkohol. 


Om Ottsjö

Vid vägs ände ligger den mysiga fjällbyn Ottsjö. Utsikten mot sjön och det ståtliga Ottfjället är magisk.

 Mitt i fjällidyllen finns många bra turområden är Ottsjö basläger för vår festival. Här finns affär, fjällhotell, stuguthyrning

och olika turistverksamheter. Vi rekommenderar att ni stannar fler dagar än själva festivalen- här finns massor att göra! 

Hyr båt, rid, gå egna turer och upptäck fjällvärlden!